teces logo

BSH Hišni aparati z novo inovativno platformo za gospodinjske aparate

V okviru programa KC-SURE so v BSH Hišni aparati d.o.o. vzpostavili in razvili novo platformo za male gospodinjske aparate, s čimer krepijo svojo vlogo razvojnega centra na specifičnem tržnem segmentu znotraj koncerna BOSCH AND SIEMENS HOME APPLIANCES GROUP. Podjetje je za vključene inovacije prejelo zlato priznanje Savinjsko Šaleške zbornice za inovacije 2012.

Uspešna vpeljava platformizacije v branžo malih gospodinjskih aparatov pomeni velik korak naprej pri izdelavi aparatov, saj poleg dviga konkurenčnosti odpira vrata implementaciji inovacij, ki pa so neposredno povezane z dodano vrednostjo izdelkov. Poleg uspešnih patentnih prijav, je podjetje za inovacije, ki so vgrajene v aparat prejelo zlato priznanje Savinjsko Šaleške zbornice za inovacije 2012. Temu je sledila uvrstitev na nacionalno raven, kjer je aparat ravno tako prejel zlato priznanje.

Vpeljava platformizacije posledično BSH-ju omogoča, da na dolgi rok obdrži delovna mesta, tovarne in kompetenčne oddelke znotraj koncerna v Sloveniji; s tem pa tudi zagotavljanje uspešnega poslovanja verige domačih dobaviteljev, ki so tesno povezani s podjetjem.

 

Partnerji projekta

Aktualno

Cluster Management Excellence

TECES label bronze

 

CoCoSi logo Iniciativa slovenskih kompetenčnih centrov

 

 

 

Prijava na e-obvestila